Γιατί να Επιλέξετε την idDental Clinic;

Η idDental Clinic, με επικεφαλής τον οδοντίατρο Ιωάννη Ζιούνα, δημιουργήθηκε με σεβασμό στις ανάγκες του ασθενή, με τεχνολογική υποδομή, υψηλή αισθητική και υπερσύγχρονο εξοπλισμό. Ωστόσο, έχετε πολλούς ακόμη λόγους για να βρεθείτε κοντά μας:

 

High Quality

Προσφέρουμε Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας

Στο οδοντιατρικό μας κέντρο προσφέρουμε ένα μεγάλο εύρος οδοντιατρικών υπηρεσιών, από τα συνήθη σφραγίσματα και τον καθαρισμό δοντιών και ούλων έως την ολική αποκατάσταση του στόματος με εμφυτεύματα. Στοχεύουμε πάντα στην υψηλή ποιότητα παροχής όλων μας των υπηρεσιών στοματικής υγείας αλλά και στη διατήρηση του αποτελέσματος κάθε θεραπείας, με τη χρήση σύγχρονων, κλινικά δοκιμασμένων υλικών και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Two dentists making dental treatment to a patient in clinic

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό

Η ομάδα της idDental Clinic, με επικεφαλής τον Ιωάννη Ζιούνα, αποτελείται από ειδικούς, γιατρούς και βοηθούς, με πολυετή εμπειρία, συνεχή επιμόρφωση στο χώρο της οδοντιατρικής και εφαρμογή όλων των νέων τεχνικών που εφαρμόζονται διεθνώς από τα σύγχρονα οδοντιατρικά κέντρα.

detail

Έμφαση στη λεπτομέρεια

Οι οδοντιατρικές εργασίες που υλοποιούμε γίνονται μεθοδικά αφού προηγηθεί λεπτομερής αξιολόγηση του κάθε περιστατικού. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μας διέπεται από αγάπη για τον άνθρωπο και για την επιστήμη που επιλέξαμε να κάνουμε. Για αυτό και ακριβώς εξασφαλίζουμε ότι θα λάβετε το επίπεδο των υπηρεσιών που σας αξίζει.

Calendar Appointment Memo Schedule Diary Concept

Προγραμματισμένη ημερήσια λίστα ασθενών

Στον κάθε ασθενή μας αφιερώνουμε όλο τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται για να του προσφέρουμε απρόσκοπτα όλη τη φροντίδα που έχει ανάγκη. Κάθε ραντεβού πραγματοποιείται στον απαιτούμενο χρόνο, με την απαραίτητη προσοχή, χωρίς βιασύνη και χωρίς «μισές» λύσεις και εργασίες που αναβάλλονται για επόμενα ραντεβού. Ακριβώς για αυτό ορίζουμε ραντεβού με χρονική απόσταση το ένα από το άλλο. Έτσι και ο ασθενής που εξυπηρετείται νιώθει άνετα και αυτός που ακολουθεί, δεν υποχρεώνεται να περιμένει.

great patient care and understanding

Σεβασμός στις ιδιαίτερες ανάγκες του ασθενούς

Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Το λέμε και το αποδεικνύουμε. Λαμβάνουμε υπόψη μας το ιατρικό του ιστορικό, συζητάμε μαζί του, ακούμε τις απορίες του, οργανώνουμε μαζί του το σχέδιο της θεραπείας του, σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του και συνεργαζόμαστε μαζί του ώστε να του προσφέρουμε το όμορφο χαμόγελο που του αξίζει.

Portrait Of Happy Patient In Dental Chair.

Ποιότητα σε προσιτή τιμή

Έπειτα από την πρώτη αξιολόγηση της κατάστασης του στόματος και αφού σας παρουσιάσουμε τις ανάγκες που προκύπτουν από αυτήν, ακούμε τις επιθυμίες σας και μαζί σχεδιάζουμε τη θεραπεία που ταιριάζει στην περίπτωσή σας, λαμβάνοντας υπόψη μας και το κόστος της. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να βρούμε λύσεις οικονομικά προσιτές, χωρίς ωστόσο να διακινδυνεύουμε την ποιότητα του αποτελέσματος.

Επιπλέον, όπου είναι εφικτό, παρέχουμε ευέλικτους τρόπους πληρωμής που θα επιτρέψουν στον ασθενή να κατανείμει το κόστος της θεραπείας του σε χρονικές περιόδους που θα τον εξυπηρετεί. Τέλος, εξηγούμε στον ασθενή ότι το όποιο κόστος χρειάζεται να πληρώσει, αν υπολογιστεί σε βάθος χρόνου διάρκειας του αποτελέσματος, αποδεικνύεται πραγματικά μικρό και value for money.

Relaxed and Comfortable Dentist

Χαλαρό και άνετο περιβάλλον

Η λέξη χαλάρωση σπάνια συνδέεται με την οδοντιατρική επίσκεψη. Ωστόσο αυτό δεν συμβαίνει στην idDental Clinic. Στο οδοντιατρικό μας κέντρο έχουμε διαμορφώσει ένα ιατρείο αισθητικά άρτιο, λειτουργικό, φωτεινό, άνετο, χαλαρωτικό τόσο στους χώρους αναμονής όσο και στα δύο δωμάτια οδοντιατρικών εργασιών. Επιπλέον, οι οδοντιατρικές έδρες αλλά και όλο το κέντρο χαρακτηρίζεται από την εφαρμογή όλων των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας.

Successful and guaranteed dental service

Επιτυχημένη θεραπεία με εγγύηση

Συζητήστε μαζί μας τις προσδοκίες σας πριν την έναρξη της θεραπείας σας. Η εμπειρία και οι γνώσεις μας, ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε και τα υψηλά πρότυπα λειτουργίας και αισθητικής τα οποία έχουμε ορίσει ως προϋπόθεση λειτουργίας του οδοντιατρικού μας κέντρου εξασφαλίζουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα χωρίς παρεκκλίσεις.

Γενική Οδοντιατρική

Geniki Odontiatriki
button_diavaste-perissotera 6

Αισθητική Οδοντιατρική

aisthitiki odontiatriki
button_diavaste-perissotera 6

Εμφυτεύματα

Teeth Whitening Service
button_diavaste-perissotera 6

Αόρατη Ορθοδοντική

Aorati Orthodontiki
button_diavaste-perissotera 6

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υψηλάντου 20, Αθήνα, 106 76

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#200) Provide valid app ID
Type: OAuthException

Ενημέρωση για CoVid 19

Ενημέρωση και για τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει για τον Covid-19.