Οδοντίατρος Ιωάννης Ζιούνας

dryannisziounas-min

Ο Οδοντίατρος Ιωάννης Ζιούνας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπουδάζει στo Tver State Medical University, μία «ιστορική» σχολή οδοντιατρικής, με έτος ίδρυσης το 1902. Αποφοιτά το 2001 και επιστρέφει στην Ελλάδα για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και την αναγνώριση του πτυχίου του. Εργάζεται εθελοντικά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αττικής και στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στον τομέα της προσθετικής, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και απόκτηση εμπειρίας στην αποκατάσταση του στόματος των ασθενών λειτουργικά και αισθητικά.

Τον Φεβρουάριο του 2006 ξεκινά να συνεργάζεται με μεγάλες οδοντιατρικές κλινικές του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτό τον οδηγεί στην απόφαση να αφήσει την Ελλάδα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Μένει στο εξωτερικό για 10 χρόνια αποκτώντας κλινική εργασιακή εμπειρία σε απαιτητικές εργασιακά συνθήκες. Παράλληλα συνεχίζει τη δια βίου μάθηση την οποία πιστεύει ακράδαντα ως απολύτως απαραίτητη για κάθε επιστήμονα, με παρακολούθηση πλήθους σεμιναρίων στο αντικείμενο της αισθητικής και προσθετικής οδοντιατρικής στη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και σε ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα εκπαιδεύεται στη χρήση ειδικών ενδοστοματικών ναρθήκων για την επίλυση προβλημάτων της κροταφογναθικής άρθρωσης και στην αόρατη ορθοδοντική με ειδικούς νάρθηκες.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την αισθητική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα τον οδηγούν στην απόκτηση ακαδημαϊκής και κλινικής εξειδίκευσης σε αυτούς τους τομείς. Το 2011 λαμβάνει τον τίτλο Master of Science (MSc) από το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στον τομέα της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας, στον οποίο επικεντρώνει το επαγγελματικό του ενδιαφέρον μέχρι σήμερα.

Τον Μάιο του 2015 αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα και στήνει το δικό του οδοντιατρικό κέντρο, σύμφωνα με τα δικά του πρότυπα, τους προσωπικούς του κώδικες δεοντολογίας και τη φιλοσοφία του, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί έπειτα από χρόνια κλινικής εμπειρίας. Την ίδια στιγμή συνεχίζει να συνεργάζεται ως εμφυτευματολόγος – προσθετολόγος με ένα μεγάλο ιδιωτικό οδοντιατρικό κέντρο στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, ταξιδεύοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βρίσκεται κοντά στους εκεί ασθενείς του.

Μέσα από το ιατρείο του φιλοδοξεί να παράσχει λύσεις σε κάθε οδοντιατρικό πρόβλημα και να φροντίσει με επιστημοσύνη και υπευθυνότητα τη λειτουργικότητα και την αισθητική του στόματος των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υψηλάντου 20, Αθήνα, 106 76

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: (#200) Provide valid app ID
Type: OAuthException

Ενημέρωση για CoVid 19

Ενημέρωση και για τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει για τον Covid-19.