Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις σύνθετης ρητίνης, γνωστές και ως τεχνική bonding, είναι συντηρητικές αποκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν δόντια που αντιμετωπίζουν αισθητικά προβλήματα αναφορικά με το χρώμα, το σχήμα ή τη θέση τους στο φραγμό. Στη διαδικασία αυτή ουσιαστικά «χτίζεται» η όψη του δοντιού έτσι ώστε να καλύπτονται οι χρωματικές ή οι μορφολογικές του ατέλειες.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου με όψεις ρητίνης είναι η ευκολία με την οποία μπορούν να τοποθετηθούν και η ταχύτητα, αφού χρειάζεται μόνο μία επίσκεψη στον οδοντίατρο χωρίς ενδιάμεσο χρόνο αναμονής για να σταλεί υλικό στον οδοντοτεχνίτη.

Για αυτό ακριβώς είναι και οικονομικότερες συγκριτικά με τις ολοκεραμικές όψεις. Ωστόσο, μειονεκτούν συγκριτικά με τις όψεις πορσελάνης στο ότι προσλαμβάνουν χρωστικές έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, όπως και τα φυσικά δόντια, από το κάπνισμα, τον καφέ, το κόκκινο κρασί, το τσάι, κ.ά..

Όψεις Πορσελάνης

Πρόκειται για μία εξαιρετική διαδικασία ανανέωσης της εικόνας δοντιών που έχουν υποστεί σημαντική φθορά –προβλήματα αποτριβής –έχουν εμφανείς δυσχρωμίες και ασύμμετρο σχήμα ή και μέγεθος συγκριτικά με τα υπόλοιπα δόντια.

Στη διαδικασία αφαιρείται ελάχιστη οδοντική ουσία ανάλογα με το περιστατικό, όση κρίνεται απαραίτητη από τον έμπειρο, εξειδικευμένο οδοντίατρο, η οποία αντικαθιστάται από όψη πορσελάνης στην επιφάνεια των δοντιών, όχι μεγαλύτερη από το πάχος φακού επαφής.

Η διαδικασία επιλέγεται σε δόντια που εμφανίζονται καθώς το άτομο χαμογελά και προσδίδει στο άτομο όσα επιθυμεί: Αντοχή στο χρόνο, φυσικό λευκό χρώμα, καλύτερο σχήμα δοντιών, ενώ αποκαθιστά ακόμη και μικρές ορθοδοντικές ανωμαλίες, όπως στραβά δόντια ή κενά ανάμεσα στα δόντια.

Οι ολοκεραμικές όψεις έχουν μεγαλύτερο κόστος συγκριτικά με τις όψεις ρητίνης, ωστόσο, επιπλέον όλων των άλλων πλεονεκτημάτων, η πορσελάνη δεν υπόκειται σε χρωματικές αλλαγές από χρωστικές ουσίες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

PORCELAIN VENEERS-before_site
PORCELAIN VENEERS-after1_site
PORCELAIN VENEERS-after2_site

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υψηλάντου 20, Αθήνα, 106 76

Facebook

10 months ago

ID Dental Clinic

Η επίσκεψη στον οδοντίατρο έγινε μία ευχάριστη customer experience!
Δηλαδή; Δείτε το παρακάτω video!
#iddentalclinic #dentist #implantology #dentistry
... See MoreSee Less

View on Facebook

10 months ago

ID Dental Clinic

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ: ΓΥΡΙΣΕ ΣΕΛΙΔΑ &... JUST SMILE!
Αναρωτιέσαι αν μπορείς να βελτιώσεις την στοματική σου αισθητική & την ποιότητα ζωής σου; Μάθε περισσότερα & κλείσε το ραντεβού σου σήμερα: bit.ly/2NN9OiC 📲 210724 2211
#IDDentalClinic #implantsurgery #implantspecialist #dentalimplant
... See MoreSee Less

View on Facebook

10 months ago

ID Dental Clinic

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ... ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!
Θα ήθελες να γνωρίσεις την πιο σύγχρονη μέθοδο ορθοδοντικής θεραπείας με διάφανους νάρθηκες | aligners;
Μάθε περισσότερα και κλείσε το ραντεβού σου: bit.ly/2Ds9TDP
#iddentalclinic #aligners #drziounas
... See MoreSee Less

View on Facebook

10 months ago

ID Dental Clinic

WEDDING SMILES!
Έχεις σκεφτεί την οδοντιατρική αισθητική πριν το γάμο; Επωφελήσου της προσφοράς λεύκανσης γάμου εδώ: www.iddentalclinic.com/blog/
#IDDentalClinic #weddingsmiles #bridal #bridalsmile
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 years ago

ID Dental Clinic

Η ID Dental Clinic συμμετέχει στη Bridal Expo-Bridal Fashion Week 2018! Δωρεάν είσοδος το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 12:30-14:30 με την επίδειξη της παρακάτω πρόσκλησης. Σας περιμένουμε! ... See MoreSee Less

View on Facebook