Λαμπερό χαμόγελο λίγο πριν τον γάμο σας

teeth whitening for weddingΊσως η πιο φωτογραφημένη στιγμή της ζωής μας είναι αυτή του γάμου μας. Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στο πρόσωπό μας και το χαμόγελό μας προδίδει την ευτυχία μας. Αυτό το χαμόγελο, το φωτεινό και ασυγκράτητο, μπορεί να είναι και αισθητικά άρτιο, με τη βοήθεια της οδοντιατρικής.

Για ένα όμορφο χαμόγελο πριν τον γάμο δε χρειάζονται χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες. Χρειάζεται ενημέρωση και ετοιμότητα. Επισκεφτείτε το οδοντιατρικό κέντρο idDental Clinic: Ένας καλός καθαρισμός και μία λεύκανση δοντιών στο ιατρείο, διάρκειας 45 λεπτών, μπορεί να αναδείξει το χαμόγελό σας ως ο πρωταγωνιστής της βραδιάς.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε προσφορά λεύκανσης δοντιών γάμου.

Μία εβδομάδα πριν τον γάμο:

Καλός καθαρισμός, λεύκανση στο ιατρείο για 45 λεπτά με την ειδική λάμπα ZOOM2 και γενικό check up και έλεγχος της υγείας των δοντιών. Η διαδικασία κρατά μόλις μία επίσκεψη.

Δύο εβδομάδες πριν τον γάμο:

Ο χρόνος είναι επαρκής για λεύκανση στο σπίτι με ειδικά ναρθηκάκια, σύμφωνα με τις οδηγίες του οδοντίατρου.

Εάν απαιτείται εκτός από τη λεύκανση και τον καθαρισμό και διαμόρφωση της μορφολογίας και του μεγέθους κάποιων δοντιών, τότε μπορεί να γίνει θεραπεία αποκατάστασής τους με ρητίνες, που θα «χτίσουν» το δόντι όπου χρειάζεται (bonding) ή και να χρησιμοποιηθούν όψεις ρητίνης εάν το πρόβλημα της μορφολογίας των δοντιών είναι εκτεταμένο ή υπάρχει σημαντική δυσχρωμία.

Περίπου 4 εβδομάδες πριν τον γάμο:

Εάν τα δόντια παρουσιάζουν σημαντικά μορφολογικά και αισθητικά προβλήματα, θα πρέπει να τροχιστούν, να γίνει λήψη αποτυπωμάτων και να παρασκευαστούν στεφάνες ή όψεις πορσελάνης. Η διαδικασία χρειάζεται τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Ο μήνας κρίνεται επαρκές διάστημα για να ολοκληρωθεί με επιτυχία και αποτελεσματικότητα.

6 μήνες πριν το γάμο:

Έξι μήνες ή και έναν χρόνο πριν το γάμο, έχετε τον κατάλληλο χρόνο για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε διαθέσιμη θεραπεία που θα διορθώσει μικρά και μεγάλα προβλήματα των δοντιών, μορφολογικά και λειτουργικά. Έχετε ακόμη και τον χρόνο να σκεφτείτε την «αόρατη» ορθοδοντική με τους διαφανείς νάρθηκες (Clear Aligner, Invisalign).

Στην idDental Clinic, έπειτα από λεπτομερή στοματικό έλεγχο και αποτύπωση των προβλημάτων και των αναγκών του στόματός σας, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική λύση βάσει του διαθέσιμου χρόνου πριν τον γάμο σας.

Ενημέρωση για CoVid 19

Ενημέρωση και για τα μέτρα ασφαλείας που έχουμε λάβει για τον Covid-19.