Οδοντίατρος Ιωάννης Ζιούνας

dryannisziounas-min

Ο Οδοντίατρος Ιωάννης Ζιούνας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Σπουδάζει στo Tver State Medical University, μία «ιστορική» σχολή οδοντιατρικής, με έτος ίδρυσης το 1902. Αποφοιτά το 2001 και επιστρέφει στην Ελλάδα για την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων και την αναγνώριση του πτυχίου του. Εργάζεται εθελοντικά στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αττικής και στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στον τομέα της προσθετικής, με στόχο τη συνεχή εκπαίδευση και απόκτηση εμπειρίας στην αποκατάσταση του στόματος των ασθενών λειτουργικά και αισθητικά.

Τον Φεβρουάριο του 2006 ξεκινά να συνεργάζεται με μεγάλες οδοντιατρικές κλινικές του Ηνωμένου Βασιλείου και αυτό τον οδηγεί στην απόφαση να αφήσει την Ελλάδα και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό. Μένει στο εξωτερικό για 10 χρόνια αποκτώντας κλινική εργασιακή εμπειρία σε απαιτητικές εργασιακά συνθήκες. Παράλληλα συνεχίζει τη δια βίου μάθηση την οποία πιστεύει ακράδαντα ως απολύτως απαραίτητη για κάθε επιστήμονα, με παρακολούθηση πλήθους σεμιναρίων στο αντικείμενο της αισθητικής και προσθετικής οδοντιατρικής στη Βραζιλία, τις ΗΠΑ και σε ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα εκπαιδεύεται στη χρήση ειδικών ενδοστοματικών ναρθήκων για την επίλυση προβλημάτων της κροταφογναθικής άρθρωσης και στην αόρατη ορθοδοντική με ειδικούς νάρθηκες.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την αισθητική οδοντιατρική και τα εμφυτεύματα τον οδηγούν στην απόκτηση ακαδημαϊκής και κλινικής εξειδίκευσης σε αυτούς τους τομείς. Το 2011 λαμβάνει τον τίτλο Master of Science (MSc) από το πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στον τομέα της οδοντιατρικής εμφυτευματολογίας, στον οποίο επικεντρώνει το επαγγελματικό του ενδιαφέρον μέχρι σήμερα.

Τον Μάιο του 2015 αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα και στήνει το δικό του οδοντιατρικό κέντρο, σύμφωνα με τα δικά του πρότυπα, τους προσωπικούς του κώδικες δεοντολογίας και τη φιλοσοφία του, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί έπειτα από χρόνια κλινικής εμπειρίας. Την ίδια στιγμή συνεχίζει να συνεργάζεται ως εμφυτευματολόγος – προσθετολόγος με ένα μεγάλο ιδιωτικό οδοντιατρικό κέντρο στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου, ταξιδεύοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βρίσκεται κοντά στους εκεί ασθενείς του.

Μέσα από το ιατρείο του φιλοδοξεί να παράσχει λύσεις σε κάθε οδοντιατρικό πρόβλημα και να φροντίσει με επιστημοσύνη και υπευθυνότητα τη λειτουργικότητα και την αισθητική του στόματος των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υψηλάντου 20, Αθήνα, 106 76

Facebook

Η ID Dental Clinic συμμετέχει στη Bridal Expo-Bridal Fashion Week 2018! Δωρεάν είσοδος το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 12:30-14:30 με την επίδειξη της παρακάτω πρόσκλησης. Σας περιμένουμε! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

www.tofarmakeiomou.gr/tfmgr/katigories-blog/ygeia/giati-na-chrisimopoiiso-ilektriki-odontovourtsa/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Είναι αλήθεια ότι τα Χριστούγεννα θεωρούνται high season για ένα γάμο! Μιας και βρισκόμαστε λοιπόν μόνο μερικές μέρες μακριά από την εορταστική περίοδο δείτε πώς μπορείτε να δώσετε λάμψη στο χαμόγελο σας πριν από τη μεγάλη μέρα!

www.iddentalclinic.com/blog/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Γνωρίζατε οτι η τερηδόνα των δοντιών είναι μεταδοτική;

Σύγχρονη κλινική έρευνα που αποδεικνύει πως τα μικρόβια που προκαλούν την τερηδόνα μπορούν να μεταδοθούν στα παιδιά απο τη μητέρα ή άλλα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μέσω της κοινής χρήσης μαχαιροπίρουνων.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5206879/
... See MoreSee Less

View on Facebook

The Practice ... See MoreSee Less

View on Facebook

Αναδιαμόρφωση των περισσότερων δοντιών με εμφυτεύματα,στεφάνες, γέφυρες και νέες εμφράξεις ρητίνης ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ο χρήστης ID Dental Clinic ενημέρωσε τη φωτογραφία εξωφύλλου. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ο χρήστης ID Dental Clinic ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ του. ... See MoreSee Less

View on Facebook