Όψεις Ρητίνης

Οι όψεις σύνθετης ρητίνης, γνωστές και ως τεχνική bonding, είναι συντηρητικές αποκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν δόντια που αντιμετωπίζουν αισθητικά προβλήματα αναφορικά με το χρώμα, το σχήμα ή τη θέση τους στο φραγμό. Στη διαδικασία αυτή ουσιαστικά «χτίζεται» η όψη του δοντιού έτσι ώστε να καλύπτονται οι χρωματικές ή οι μορφολογικές του ατέλειες.

Το πλεονέκτημα της μεθόδου με όψεις ρητίνης είναι η ευκολία με την οποία μπορούν να τοποθετηθούν και η ταχύτητα, αφού χρειάζεται μόνο μία επίσκεψη στον οδοντίατρο χωρίς ενδιάμεσο χρόνο αναμονής για να σταλεί υλικό στον οδοντοτεχνίτη.

Για αυτό ακριβώς είναι και οικονομικότερες συγκριτικά με τις ολοκεραμικές όψεις. Ωστόσο, μειονεκτούν συγκριτικά με τις όψεις πορσελάνης στο ότι προσλαμβάνουν χρωστικές έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, όπως και τα φυσικά δόντια, από το κάπνισμα, τον καφέ, το κόκκινο κρασί, το τσάι, κ.ά..

Όψεις Πορσελάνης

Πρόκειται για μία εξαιρετική διαδικασία ανανέωσης της εικόνας δοντιών που έχουν υποστεί σημαντική φθορά –προβλήματα αποτριβής –έχουν εμφανείς δυσχρωμίες και ασύμμετρο σχήμα ή και μέγεθος συγκριτικά με τα υπόλοιπα δόντια.

Στη διαδικασία αφαιρείται ελάχιστη οδοντική ουσία ανάλογα με το περιστατικό, όση κρίνεται απαραίτητη από τον έμπειρο, εξειδικευμένο οδοντίατρο, η οποία αντικαθιστάται από όψη πορσελάνης στην επιφάνεια των δοντιών, όχι μεγαλύτερη από το πάχος φακού επαφής.

Η διαδικασία επιλέγεται σε δόντια που εμφανίζονται καθώς το άτομο χαμογελά και προσδίδει στο άτομο όσα επιθυμεί: Αντοχή στο χρόνο, φυσικό λευκό χρώμα, καλύτερο σχήμα δοντιών, ενώ αποκαθιστά ακόμη και μικρές ορθοδοντικές ανωμαλίες, όπως στραβά δόντια ή κενά ανάμεσα στα δόντια.

Οι ολοκεραμικές όψεις έχουν μεγαλύτερο κόστος συγκριτικά με τις όψεις ρητίνης, ωστόσο, επιπλέον όλων των άλλων πλεονεκτημάτων, η πορσελάνη δεν υπόκειται σε χρωματικές αλλαγές από χρωστικές ουσίες και είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.

PORCELAIN VENEERS-before_site
PORCELAIN VENEERS-after1_site
PORCELAIN VENEERS-after2_site

Στοιχεία Επικοινωνίας

Υψηλάντου 20, Αθήνα, 106 76

Facebook

Η ID Dental Clinic συμμετέχει στη Bridal Expo-Bridal Fashion Week 2018! Δωρεάν είσοδος το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 12:30-14:30 με την επίδειξη της παρακάτω πρόσκλησης. Σας περιμένουμε! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Για ποιο λόγο να χρησιμοποιήσω ηλεκτρική οδοντόβουρτσα;

www.tofarmakeiomou.gr/tfmgr/katigories-blog/ygeia/giati-na-chrisimopoiiso-ilektriki-odontovourtsa/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Είναι αλήθεια ότι τα Χριστούγεννα θεωρούνται high season για ένα γάμο! Μιας και βρισκόμαστε λοιπόν μόνο μερικές μέρες μακριά από την εορταστική περίοδο δείτε πώς μπορείτε να δώσετε λάμψη στο χαμόγελο σας πριν από τη μεγάλη μέρα!

www.iddentalclinic.com/blog/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Γνωρίζατε οτι η τερηδόνα των δοντιών είναι μεταδοτική;

Σύγχρονη κλινική έρευνα που αποδεικνύει πως τα μικρόβια που προκαλούν την τερηδόνα μπορούν να μεταδοθούν στα παιδιά απο τη μητέρα ή άλλα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μέσω της κοινής χρήσης μαχαιροπίρουνων.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5206879/
... See MoreSee Less

View on Facebook

The Practice ... See MoreSee Less

View on Facebook

Αναδιαμόρφωση των περισσότερων δοντιών με εμφυτεύματα,στεφάνες, γέφυρες και νέες εμφράξεις ρητίνης ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ο χρήστης ID Dental Clinic ενημέρωσε τη φωτογραφία εξωφύλλου. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Ο χρήστης ID Dental Clinic ενημέρωσε την εικόνα του προφίλ του. ... See MoreSee Less

View on Facebook